Tiimi

Tiimi

Tuotekehitys vaatii aitoa intohimoa ja oikeaa osaamista. Olemme ylpeitä tuotteestamme, ja se myös näkyy.

Tiimimme on kirjava joukko monialaisia asiantuntijoita, joille on yhteistä palo tuottaa parempia palveluita. Pyrkimyksemme on kehittää sekä alaa, että itseämme hyödyntämään uusia teknologioita.

Yhteenlaskettua kokemusta terveydenhoidon ja teknologiakehityksen eri aloilta pippuriseen joukkoomme tiivistyy rapiat 160 vuotta. Siihen mahtuu paljon opittua.

Aki Kuivalainen

Toimitusjohtaja ja asiakkuussuhteet

Omaa 20 vuoden kokemuksen tuotekehityksellisistä ja johdollisista työtehtävistä sote- ja ICT-alalla. On ollut ensimmäisten joukossa tuomassa Suomen markkinoille sosiaalihuollon sähköisen asioinnin palveluita johtaen alan digitalisaatiokehitystä omasta positiostaan käsin.

Jan Stenberg

Digikatalyytti ja hallituksen puheenjohtaja

Neljännesvuosisata kokemusta digitaalisesta liiketoiminnasta, teknologiasta ja tiedonhallinnasta. Analyyttista ajattelua, tulevaisuutta luotaavaa visiointia ja asioiden skaalaamista kulloiseenkin toimintaympäristöön sopivaksi. Innostuu kun siteerataan.

Rasmus Latvala

Lääketieteen asiantuntija

On aktiivisesti viimeisen 10 vuoden aikana osallistunut ja edistänyt erilaisia terveysalan johto- ja kehitystehtäviä eri yhtiöissä, sisältäen mm. palvelukehitystä, liiketoiminnan-, HR- ja rekrytoinnin- johtamista, lupahallintaa, kliinistä potilastyötä sekä potilas- ja tieto-turvallisuutta.

Minna Storm

Markkinointi ja vienti

Kansainvälisen liiketoiminnan, viennin ja mm. pohjoismaisten Health&Wellbeing -ekosysteemien kehittäjä ja kasvattaja. Asiantuntemusalueena kasvu, kansainvälinen markkinointi ja Pohjoismaiset terveys- ja hyvinointimarkkinat sekä -verkostot. Liikunta, taide ja meripartio pitävät aina valmiina gränslöst mellan Finland och Sverige.

Samuli Kiviniemi

Kehitys ja koodi

Koodausta, konsultointia ja koutsausta vajaan 20 vuoden kokemuksella. Pyrkii noudattamaan kaikessa tekemisessä Maalaisjärki 2.0 ™ -viitekehystä eli ei halua kumartaa sokeasti minkään paradigman suuntaan vaan pyrkii kulloinkin tekemään hommia mahdollisimman fiksusti ja hyvällä huumorilla kontekstin mukaisesti.

Sakari Sahamies

Asiakassuhteet ja tuotekehitys

Kohta 20 vuotta erilaisissa rooleissa tukityöstä projektinhallintaan. On toiminut järjestelmätoimittajan asemassa sekä istunut myös toisella puolella pöytää. Pitää uuden kehittämisestä ja siitä kun asioita tehdään järkevästi. Tärkeintä on löytää sopivin ratkaisu käyttäjän tai asiakkaan ongelmaan.

Ville Sielunahjo

Design

Omaa reilun parin vuosikymmenen mittainen kokemus niin start-upeista kuin monikansallisten b2b-yritysten viestinnästä ja brändien rakentamisesta, sekä näiden digistrategioista. Sydäntä lähellä on tiimien ketterät kehitysmetodit, bisnestä ja teknologiaa yhdistelevä muotoiluajattelu, johon yhdistyy käytettävyyden aito asiakaslähtöisyys.